Quality Hotel Airport Værnes

vaernesQuality er en av de største hotellkjedene i Norge, og de har spesialisert seg på konferansehoteller for deg som reiser i forretningssammenheng. Quality Hotel Airport Værnes har en beliggenhet som gjør det naturlig å samle bedriftens ansatte under ett og samme tak, ettersom det ligger i tett tilknytning til Trøndelags mest aktive flyplass. Hotellet kan bestilles direkte på :https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-airport-hotel-varnes/,  http://www.trondheimhotell.no/hotell/quality-airport-hotel-vaernes/http://www.visitstjordal.no/index.php?c=10&kat=Overnatting&tellusid=448194&lang=no

Sentral beliggenhet

Beliggenheten er altså et sentralt valg når man skal overnatte på Quality Hotel Airport Værnes. Først og fremst ønsker hotellet at bedrifter skal velge det for overnatting kombinert med bruk av konferansemulighetene, men det er også gunstig å overnatte her når man skal på videre reise. Hotellet har gratis parkering og serverer frokost allerede klokken 05 om morgenen, slik at reisen kan få en perfekt start eller slutt på dette hotellet.

De totalt 147 rommene gir rikelig med sengeplasser, før veien eventuelt bærer videre inn til Trondheim sentrum. Flybussen har flere avganger i timen og har avgang bare noen få meter fra hotellets resepsjon, slik at man også kan ta seg en sentrumstur. Ellers finnes det også en del aktiviteter i nærområdet, men det meste skjer nok i selve Trondheim.

Quality-kjeden er ekspert på å tilrettelegge konferanser for forretningsreisende. De har varierte møterom for både små og store bedrifter, og kan stille med alt av moderne utstyr innenfor lyd og bilde. Totalt har Quality Hotel Airport Værnes hele 12 forskjellige konferanserom, som kan huse opp til 550 deltagere samtidig. Hotellet vil med andre ord være et naturlig samlested for ansatte fra hele landsdelen, da de fleste av de største byene har daglige direkteruter til lufthavnen.

Muligheter for ulike typer arrangementer

Det er også mulig å arrangere bryllup, konfirmasjoner og andre selskaper i velegnede festlokaler. Betjeningen er behjelpelige til å hjelpe deg eller firmaet ditt med å skreddersy en løsning for et spesifikt antall deltagere, og kan også anbefale kveldslige aktiviteter når arbeidsdagen er over. Quality Hotel Airport Værnes har egen restaurant som serverer både frokost og lunch, samt á la carte til middagstider.

Quality Hotel Airport Værnes har også en egen bar som har alle rettigheter. Her kan man koble av om kvelden, eller holde en skikkelig fest for bedriftens ansatte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s