P-Hotels Trondheim

p-hotelsP-Hotels er en av de mindre hotellkjedene i Norge, men har allerede rukket å etablere seg i flere av landets største byer. Trønderhovedstaden Trondheim er intet unntak, der kjeden har et sentralliggende hotell i turistvennlige attraksjoner. En overnatting her sørger for at du har både spisesteder, shopping og severdigheter like utenfor hotelldøren! Hotellet kan bestilles direkte på hotellets egen nettside : http://www.p-hotels.no/content.ap?thisId=1161152715, men også Trondheimhotell.no, eller Expedia.

Hotellets beliggenhet er en av de viktigste årsakene til å velge nettopp P-Hotels Trondheim for din overnatting. Det ligger nemlig på torget i Trondheim, og dermed midt i hjertet av storbyen. Turistattraksjoner som Nidarosdomen befinner seg bare et lite steinkast unna, og den mest aktive handlegaten i byen ligger rett utenfor døren til hotellet. Da finnes det naturligvis flust av spisesteder, utesteder og lignende i umiddelbar nærhet også.

Totalt huser hotellet 49 rom, og det er ofte stor pågang om disse, slik at man bør booke seg rom god tid i forveien av reisen. Rommene er av ulik standard, men det tilbys gratis trådløst internett over hele hotellområdet, samt TV på samtlige rom. For deg som kommer med fly, så må du regne med en busstur på nærmere en time fra lufthavnen Værnes, som ligger et stykke unna sentrum av byen. Flybussen har dog flere avganger i timen like ved hotellet.

P-Hotels Trondheim er med andre ord ikke tilrettelagt for forretningsreisende, og har ikke fasiliteter som møterom og lignende. Det passer best for familier og kjæreste/vennepar som ønsker å bo sentralt i byen, og er nok midt i blinken for turister som vil oppleve de mange turistattraksjonene og kulturminnene som befinner seg i umiddelbar nærhet av sentrum.

Til tross for at hotellet har en såpass sentral beliggenhet i sentrum av byen, så er P-Hotels Trondheim et av de billigere overnattingsstedene. Her kan du bo så sentralt som overhodet mulig, uten at det behøver å koste deg skjorta. Bestiller du i god tid kan du være sikker på at du får en ekstra god pris på innsjekkingen din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s